Cum combini tricotajele călduroase

Mirela Ene, 18 ianuarie 2014, Ora 12:37

  • print
  • |
cum-combini-tricotajele-calduroase-37548-1.jpg

Pentru că puloverul devine în acest sezon piesa centrală a garderobei, îţi venim în ajutor cu câteva idei pentru purtarea şi combinarea lui în funcţie de stil şi de ocazie.

 

Întotdeauna tricotajele călduroase sunt la mare căutare în sezonul rece, fiind propuse de foarte mulți desgineri, în tot felul de culori, tipare și texturi. Am observat că se poartă mult puloverele largi, ample, eventual cu o curea fină în talie, dar și cele cu guler înalt, care sunt de când lumea adevărate piese must-have ale sezonului rece.

Puloverele sunt extrem de practice și ușor de purtat, nu sunt deloc fandosite și ne permit să păstrăm ținuta casual și relaxată. Pentru un look classy, le putem purta cu niște coliere supradimensionate (foarte chic!) sau cu mânecile suflecate și cu brățări dramatice care scot la iveală fashionistele din noi.

 

 

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
04:24
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou