Cum își îngrijește Anca Ţurcaşiu părul aspru și rebel

Mirela Ene, 4 noiembrie 2014, Ora 11:32

  • print
  • |
cum-isi-ingrijeste-anca-turcasiu-parul-aspru-si-rebel-44189-1.jpg

Anca Turcaşiu este conştientă de faptul că are un păr frumos, drept urmare face tot ce-i stă în putinţă pentru a-l proteja.

Chiar dacă nu este adepta vizitelor regulate la saloanele de înfrumuseţare de lux, Anca Ţurcaşiu recunoaşte că pentru a-şi schimba culoarea părului apelează la ajutor specializat. Cântăreaţa nu se vopseşte decât o dată la câteva luni, iar dacă o perioadă a fost brunetă, de pilda, acum a preferat să aleagă o culoare de toamnă, foarte în trend, la care a ajuns treptat.

Cel mai bun aliat al Ancăi Ţurcaşiu în îngrijirea părului, aşa cum dezvăluia într-un interviu mai vechi, este uleiul de argan Îl aplică seara, pe lungimi, îşi pune o căciulă pe cap şi stă cu el până dimineaţa, când se spală. "Eu am părul foarte aspru, iar buclele nu sunt bine definite, am un creţ ca de mătură. Acest ulei potoleşte părul, îl face mai moale. Îl folosesc o dată la două săptămâni", mărturisea artista.

Întrebată care este ritualul ei de înfrumuseţare, Anca Ţurcaşiu a spus: "Nu am un ritual de înfrumuseţare, ci unul de îngrijire, pentru că frumoasă sunt în fiecare zi. Frumuseţea se simte, ea există dacă vrei tu să existe în tine. Îngrijirea înseamnă un dus, o cremă pentru corp, curăţarea tenului şi cam atât, nu fac mare lucru. Nu folosesc produse cosmetice scumpe, am aceleaşi creme româneşti de ani de zile".

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
15:45
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou