Cum porţi corect animal print, ca să nu fii vulgară. Învaţă de la vedete

Mirela Ene, 28 aprilie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
cum-porti-corect-animal-print-ca-sa-nu-fii-vulgara-invata-de-la-vedete-39658-1.jpg

Imprimeul care imită blana unui animal poate fi un pariu riscant. Este foarte uşor să obţii un look ieftin atunci când îmbraci un material cu animal print. Vezi cum să porţi corect animal print, ca să nu fii vulgară. Învaţă de la vedete.

De la leopardul oarecum clasic, la zebră, peşti sclipitori, piele de şarpe şi ocelot, animal print înseamnă o declaraţie de forţă şi feminitate.
Vezi cum să porţi animal print şi să fii foarte elegantă, combinând materialele potrivite cu culoarea şi lungimea corecte.

Vedetele ştiu cum să tempereze agresivitatea unui imprimeu de acest fel prin accesorii minimaliste, care să lase accentul să cadă pe imprimeu şi pe textura materialelor.

Dacă vrei să fii o adevărată regină a junglei urbane, să îţi dezvălui latura animalică şi să impresionezi prin instinctul stilistic desăvârşit, vezi cum să porţi corect animal print la ocazii.

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
17:21
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou