Cum să te îmbraci ca ducesa de Cambridge

Mirela Ene, 23 ianuarie 2014, Ora 11:36

  • print
  • |
cum-sa-te-imbraci-ca-ducesa-de-cambridge-37704-1.jpg

Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, are un gust vestimentar impecabil. Este mereu elegantă, mereu şic sau mereu sport, atunci când situaţia o cere. Află şi tu secretele de modă ale soţiei prinţului William!

Cureaua statement

Kate Middleton ştie cum să recicleze ţinutele, dar nu o face oricum, ci scoate sau adaugă accesorii. O bună metodă este să folosească diferite curele statement care s-o scoată din anonimat.

Pălăriile schimbă ţinuta

În Marea Britanie se poartă pălăriile, mai ales la ocazii speciale. Însă Kate le adesea, pentru că îi plac, dar şi pentru că, la fel ca şi în cazul curelelor, pot recicla întreaga ţinută.

Genţile clutch o scot în evidenţă

Statutul pe care îl are nu îi permite să se îmbrace oricum, însă asta nu înseamnă că nu se poate juca măcar cu accesoriile. Chiar dacă hainele sunt clasice, simple, elegante, Kate alege clutchuri colorate, jucăuşe.

Pantofii nude fac picioarele să pară mai lungi

Kate poartă adesea pantofi escarpin simpli, cu platformă sau fără, şi de multe ori aceştia sunt nude. Pe lângă faptul că se potrivesc cu orice ar purta, dar îi fac şi picioarele să pară mai lungi.

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
16:54
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou