Cum scapă Ioana Ginghină de astenie

Anca Bratu, 10 martie 2013, Ora 20:50

  • print
  • |
cum-scapa-ioana-ginghina-de-astenie-29755-1.jpg

A venit primăvara iar, odată cu ea, și astenia. Cum putem scăpa de oboseală și lipsa de putere fizică și psihică? Actrița Ioana Ginghină dezvăluie câteva reguli de la care nu se abate și vă recomandă să vă vitaminizați natural.

"Ce putem face? Să luăm suplimente nutritive naturale sau să consumăm legume, fructe, germeni și vlăstări, adică mâncare vie. O să mă opresc azi la germeni și vlăstari, care sunt plini de fitochimicale care s-a dovedit că împiedică formarea cancerului.

Se știe deja că, o concentrație mare de clorofilă curăță sângele și de nenumărate ori v-am "invitat" să mâncați frunze verzi. Clorofila elimină și anemia, previne boala, oferindu-va energie și astfel scăpați de astenie. Aceste frunze verzi nu sunt greu de găsit și le puteți amesteca în salate sau în green smoothieuri.

Germenii și vlăstarii sunt și ei surse de energie, sunt pline de viață ,deci nu le evitați. Eu le consum în salate și/sau în sucuri de fructe. Recomand ca micul dejun să fie dintr-un asemenea smoothie, green smoothie și vă garantez energie pentru toată ziua. Dar cum obținem acești vlăstări și germeni? E simplu.

Ori vă cumpărați semințe, preferabil bio, și le puneți la germinat acasă într-un borcan, castron de sticlă sau vă cumpărați un germinator simplu. Mai există varianta să le cumpărați. Eu am găsit și de cumpărat și, cum nu prea am timp, de multe ori am preferat varianta aceasta. Deci nu e greu, doar că trebuie puțină voință. Vlăstarii se pot pune și în pământ. Iar ghivecele cu aceștia arată foarte bine pe pervazul din bucătărie. Îți poți face propria producție chiar la tine acasă", a scris Ioana Ginghină pe blogul personal.

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
08:41
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou