Elena Gheorghe te învață cum să-ţi faci un scrub natural pentru faţă

Ziarul Atac, 22 septembrie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
elena-gheorghe-te-invata-cum-sa-ti-faci-un-scrub-natural-pentru-fata-43452-1.jpg

Chiar dacă îşi permite cel mai scumpe creme de faţă sau vizite regulate la saloane de lux, Elena Gheorghe este adepta metodelor naturale de îngrijire a tenului.


Cântăreaţa Elena Gheorghe are un ten impecabil, iar îngrijirea lui se bazează pe produse naturiste şi pe măşti pe care şi le face singură acasă. Secretul apariţiilor ei strălucitoare stă într-un scrub rapid, la care apelează înainte de evenimentele speciale.

"Înaintea unui eveniment, aplic un scrub special: demachiant amestecat cu o lingură rasă de sare. Sarea deschide porii şi curăţă tenul în profunzime, iar machiajul se aplică mult mai bine. Ca tonic, folosesc apoi apa de trandafiri, iar pentru hidratare ulei de argan. Toate aceste produse se găsesc la plafar", a povestit Elena Gheorghe.


De asemenea, frumoasa artista a mai dezvăluit câteva trucuri pe care ea le foloseşte pentru îngrijirea tenului: "mă spăl cu apă minerală pe faţă şi, înainte de machiaj, pulverizez apă termală. Folosesc creme pentru ten sensibil şi cu alge marine".

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
16:03
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou