Greşeli de evitat în machiaj

Ziarul Atac, 21 februarie 2013, Ora 16:44

  • print
  • |
greseli-de-evitat-in-machiaj-29503-1.jpg

Machiajul trebuie să ne ajute din punct de vedere estetic, trebuie să ne facă mai frumoase. Însă nu se întâmplă mereu asta, iar pentru a evita unele greşeli în domeniu, iată câteva sfaturi oferite de expertul în machiaj Maria Vintilă

Nn machiaj nepotrivit sau greşit le poate lăsa celorlalţi o impresie neplăcută.

În primul rând, este important sa te fereşti de greşeli. Iată un exemplu: de câte ori nu ai văzut fete cu sprâncenele subţiri şi puternic conturate cu creion negru şi arcuite excesiv? De multe ori. Aceasta este doar una dintre multele greşeli pe care femeile le fac atunci când vine vorba despre machiaj.

Pomeţii conturaţi prea intens, arată inestetic. Pentru a nu da greş, este important să foloseşti un blush potrivit pielii tale şi o pensulă mare care să distribuie uniform culoarea. Este nevoie de o cantitate mică de blush aplicată dinspre pomet spre păr. În acest fel vei obţine un look natural.

Nu îţi încărca genele cu prea multă mascara. Deşi e de nelipsit când vine vorba despre orice fel de machiaj, evită pe cât posibil să îţi încarci genele, mai ales pe timpul zilei.

Nu îţi contura buzele cu un creion mult mai închis la culoare. Nuanţele creionului şi a rujului trebuie să fie cât mai apropiate.

Vezi continuarea şi mai multe imagini, pe Lyla.ro!

 

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
22:33
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou