Iată tendinţele în coaufură pentru anul 2012!

Ziarul Atac, 9 februarie 2012, Ora 22:33

  • print
  • |
iata-tendintele-in-coaufura-pentru-anul-2012-1.jpg

Coafuri în tendinţele anului 2012

A început un an nou, plin de provocări şi noi avalanşe de tendinţe, în toate domeniile. Iată pentru început câteva propuneri de coafuri, pentru 2012!

Una dintre tendinţele principale ale lui 2012 în materie de hairstyling promovează coafurile retro. De la simple ondule până la cocuri sofisticate şi coafuri pompadour, toate sunt pe val! Nicole şi Gwen au abordat deja acest stil şi le stă foarte bine!

O altă tendinţă sunt bucle perfect definite şi mărunte! Adică părul creţ. Se poartă parul creţ de-a binelea! O coafură pixie-lung, cu breton pe o parte, o să facă ravagii anul asta! Ashlee Simpson poate fi o sursă de inspiraţie.

Vrei o schimbare radicală odată cu noul an? Un breton lung şi drept poate fi varianta ideală! Şi Kim Kardashian a decis să îşi facă breton şi trebuie să recunoaştem că îi stă foarte bine!

Împletiturile rămân însă la modă! Singura diferenţă este că nu se vor mai purta coafurile perfecte, ci împletiturile voit neglijente, combinate cu noduri realizate din păr, fundiţe şi alte artificii de efect!

sursa: unica.ro

 

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
23:34
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou