Incredibil, dar adevărat: vara asta se poartă pistruii!

Mirela Ene, 7 iulie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
incredibil-dar-adevarat-vara-asta-se-poarta-pistruii-41568-1.jpg

Credeai că le-ai văzut pe toate? Că noile tendinţe nu te mai pot surprinde? Iată că industria de beauty ne uimeşte încă o dată cu un trend la care chiar nu ne aşteptam - vara asta se poartă pistruii!

Pentru unele femei, care s-au străduit toată viaţa să-şi acopere pistruii, această tendinţă poate suna ca o glumă, însă te asigurăm că nu este. Branduri importante din industria de fashion au optat în ultimele prezentări pentru manechine pistruiate, iar în scurt timp unul dintre cele mai mari nume din industria cosmetică urmează să lanseze un creion special pentru accentuarea sau desenarea pistruilor.

Până şi Kate Best, make-up artistul preferat al vedetelor de la Hollywood, care se ocupă de machiajele mai multor vedete cunoscute, precum Lucy Liu, Lindsay Lohan sau Vanessa Williams, a vorbit într-un interviu despre acest nou trend, şi a explicat cum orice femeie îşi poate face singură pistrui.
"Ai nevoie de un creion maroniu pentru sprâncene, într-o nuanţă foarte deschisă. Pistruii se aplică pe fiecare obraz, de-o parte şi de alta a nasului, dar şi pe partea superioară a acestuia. Creionul nu trebuie să fie perfect ascuţit, pentru că pistruii nu sunt perfect simetrici. Pur şi simplu apeşi cu vârful creionului şi gata. La final poţi aplica puţină pudră, pentru a fixa totul mai bine", a încheiat ea.

În cazul care optezi pentru acest tip de make-up, pistruiat, ţine minte că restul machiajului de pe faţă trebuie să fie în nuanţe nude, cât mai naturale. Pe buze poţi aplica un gloss roz sau oranj, iar pentru a-ţi accentua privirea nu trebuie să uiţi de mascara.

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
17:39
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou