La 95 de ani, Radu Beligan joacă într-un nou spectacol la Teatrul Metropolis

Mirela Ene, 5 decembrie 2013, Ora 12:44

  • print
  • |
la-95-de-ani-radu-beligan-joaca-intr-un-nou-spectacol-la-teatrul-metropolis-36543-1.jpg

După 9 ani de la ultima premieră, Radu Beligan -Director Onorific al Teatrului Metropolis, revine pe scenă având rolul principal în spectacolul cu piesa "Lecţia de violoncel", de Mona Radu.

Maestrul Radu Beligan a ales să-şi sărbătorească ziua de naştere - 14 decembrie, pe scena celui mai tânăr teatru, Teatrului Metropolis, alături de toţi cei apropiaţi lui, oferindu-le cadou premiera "Lecţia de violoncel".

Radu Beligan a acceptat provocarea Teatrului Metropolis de a-şi aniversa 95 de ani de viaţa şi 75 de ani de carieră, fiind protagonistul unui nou spectacol, alături de fiica sa Lamia Beligan, dar şi de mai tinerii săi colegi, binecunoscuţii actori, Marius Manole şi Tania Popa/Rodica Ionescu, într-o comedie savuroasă.

Cei ce iubesc teatrul vor avea cu toţii șansa de a-i ura "La mulţi ani" şi de a-l revedea pe scenă pe maestrul Radu Beligan în ziua de sâmbătă, 14 decembrie, la orele 19:00, în spectacolul "Lecţia de violoncel".

Primele reprezentaţii vor avea loc luni 9 şi marţi 10 decembrie, de la orele 19:00. Premiera oficială va fi luni, 16 decembrie, la orele 19:00.

Informaţii suplimentare puteți găsi pe site-ul teatrului Metropolis.

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
11:12
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou