La cea mai scandaloasa prezentare de la London Fashion Week, modelele au defilat goale FOTO

Diana Ionescu, 19 februarie 2013, Ora 17:54

  • print
  • |
la-cea-mai-scandaloasa-prezentare-de-la-london-fashion-week-modelele-au-defilat-goale-foto-29464-1.jpg

Designerul britanic Pam Hogg ne-a oferit "prilejul" sa bifam o experienta bizara in cadrul Saptamanii Modei de la Londra, unde si-a prezentat colectia toamna-iarna 2013/2014.

Hogg si-a trimis modelele sa defileze intr-o serie de jumpsuit-uri transparente, cu zonele intime acoperite doar de fasii de materiale sclipicoase, bucati de dantela sau de un puf alb.

Nici accesoriile noii colectii nu sunt mai usor de purtat: pe langa ghete cu platforme ametitoare, modelele au purtat pe cap niste dreptunghiuri gigantice pe post de palarii sau niste caciuli supradimensionate din blana, care ne-au dus cu gandul la strajerii de la Buckingham Palace.
Au existat insa si manechine mai putin fericite decat colegele lor in jumpsuit-uri, care au fost nevoite sa defileze...goale. Nu in rochii transparente, nu in tinute cu taieturi adanci, ci, pur si simplu in pielea goala, acoperite doar de un trenci. Nici ele n-au scapat insa de bizarele dreptunghiuri pe post de palarii.

                  

Au existat un numar foarte mic de piese "purtabile", cum au fost niste salopete din latex (daca sunteti genul care poarta latex) sau rochia rosie de mai jos, de-a dreptul conservatoare, daca tinem cont de restul colectiei, conform perfecte.ro.

                  

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
13:05
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou