Obţine gene seducatoare în mod natural

Ziarul Atac, 24 iunie 2012, Ora 21:48

  • print
  • |
obtine-gene-seducatoare-in-mod-natural-26665-1.jpg

Genele pot transforma total privirea şi aspectul fizic al unei femei, de aceea tot mai multe reprezentante ale sexului frumos aleg să poarte gene false pentru a fi mai atractive. De cele mai multe ori însă, genele false nu au un aspect natural şi în plus pot dăuna ochilor. De ce să optezi pentru ele, când există alternative care să te ajute să ai gene lungi şi bogate în mod natural? Cu puţin efort, voinţă şi timp, rezultatul poate fi cel dorit.

·         Uleiul de ricin este unul dintre cele mai eficiente remedii pentru a spori creşterea genelor. Uleiul de ricin se aplică în mod regulat înainte de a merge la culcare. Se poate folosi, de asemenea, şi uleiul de ricin călduţ care se aplică la rădăcina genelor şi pe lungimea lor cu ajutorul unui beţişor de vată. Utilizează-l regulat timp de 2 luni iar genele tale vor avea un aspect sănătos.

·         Uleiul de vitamina E se aplică la fel ca şi cel de ricin. Acest ulei este cunoscut pentru proprietăţile sale calmante, reduce iritaţiile şi mâncărimile care pot apărea în zona genelor. Utilizarea lui reduce căderea genelor şi promovează creşterea lor.

·         Nu uita să îţi perii genele la fel cum faci şi cu părul de cel puţin două ori pe zi. Foloseşte periuţa unui rimel, curăţată şi dezinfectată. Poţi să foloseşti şi anumite uleiuri special destinate îngrijirii genelor pe care le găseşti în comerţ.

·         Îndepărtează machiajul de fiecare dată când mergi la culcare, de preferat cu apă minerală, care este foarte blândă şi are o formulă fără parfum.

·         Ţine o dietă bogată în proteine, pentru ca un organism sănătos te va ajuta să ai automat gene lucioase şi frumoase. Peştele, cerealele şi nucile ar trebui să facă parte din meniul tău zilnic

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
22:09
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou