Roxana Ionescu îţi dă reţeta unui ten perfect, cu bani puțini

Mirela Ene, 15 septembrie 2014, Ora 10:45

  • print
  • |
roxana-ionescu-iti-da-reteta-unui-ten-perfect-cu-bani-putini-43307-1.jpg

Pentru a avea un ten perfect nu trebuie să investeşti sume uriaşe pe creme costisitoare sau în saloane de cosmetică exclusiviste, ci este de ajuns să foloseşti reţete tradiţionale, realizate din produse naturale. De acest lucru s-a convins şi Roxana Ionescu.

Roxana Ionescu, cunoscută şi drept "Mama Natură", nu se teme să apară nemachiată în public, deoarece îşi menţine prospeţimea tenului cu ajutorul unor măşti naturiste, pe care le prepară ea însăşi.

"Eu îmi îngrijesc tenul tot timpul, pentru că am o problemă - am un ten foarte uscat, o piele deshidratată. Beau apă, însă probabil nu este suficientă. Îmi hidratez tenul cu creme foarte grase, pe care mi le cumpăr de la plafar. Am devenit fan plafar - merg şi îmi cumpăr produse naturale", a declarat Roxana Ionescu.

 

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
15:48
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou