Spectacolul "Caramitru-Mălăele câte-n lună şi în stele" revine pe scena Teatrului Naţional

Mirela Ene, 7 decembrie 2013, Ora 14:51

  • print
  • |
spectacolul-caramitru-malaele-cate-n-luna-si-in-stele-revine-pe-scena-teatrului-national-36588-1.jpg

Actorii Ion Caramitru şi Horaţiu Mălăele revin pe 23 decembrie cu spectacolul "Caramitru-Mălăele câte-n lună şi în stele" la "Teatrul Naţional I.L. Caragiale", Sala Studio.

Potrivit unui comunicat al organizatorilor remis AGERPRES, "arbitru" al duelului de cuvinte dintre cei doi mari actori va fi, la voce şi violoncel, muzicianul Adrian Naidin.

"Horaţiu Mălăele este cel mai bun produs al teatrului românesc din ultimii 20 de ani. O personalitate complexă ca actor, ca regizor de teatru şi ca regizor de film, mai nou", spune Ion Caramitru, citat în comunicat, explicând de ce şi-a dorit să-l apropie pe Mălăele de Teatrul Naţional din Bucureşti.

Admiraţia este reciprocă, Horaţiu Mălăele apreciind că "marele artist Caramitru este alcătuit dintr-un material maleabil şi ductil, ce poate lua forma oricărui act artistic de interes public".

Protagoniştii îşi aşteaptă spectatorii la Sala Studio, care are o capacitate de 540 de locuri.


 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
09:34
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou