Sutienul – secretul outfitului perfect

Ziarul Atac, 24 iunie 2012, Ora 22:01

  • print
  • |
sutienul-secretul-outfitului-perfect-26667-1.jpg

Nu de puţine ori, alegerea sutienului perfect se dovedeşte a fi un eşec total, iar noi, femeile, ştim foarte bine ce înseamnă acest lucru. Fie că eşti posesoarea unui bust mai proeminent sau nu, un sutien prost ales poate strica o întreagă ţinută, iar efotul este în zadar. Cu siguranţă că, nu de puţine ori, ţi s-a întâmplat să alegi outfitul perfect şi totuşi ceva să nu fie tocmai bine, parcă nelalocul lui. Ar putea să fie chiar… sutienul.

Totuşi, alegerea nu ar trebui să fie una atât de grea, mai ales că această piesa de lenjerie intimă se întâlneşte în toate formele, mărimile şi culorile şi trebuie să existe măcar unul care să se potrivească fiecărei ţinute.

 

Alege sutienul potrivit!

 Majoritatea femeilor poartă o măsură incorectă la sutien, ceea ce duce la apariţia cutelor de grăsime, la apariţia dungilor roşii pe umeri sau la spaţiile rămase între cupe şi sâni, situaţii foarte incomode pentru mai toate femeile. Tricoul clasic sau cămaşa cu nasturi îţi impun să porţi un anumit tip de sutien, şi anume cel care nu este împodobit cu dantelă. Pe acela îl poţi păstra pentru o seară romantică alături de partenerul tău. Cel mai bine este să alegi un sutien simplu, de bumbac, astfel încât tricoul sau cămaşa să se muleze perfect. De asemenea, exclude sutienele satinate, care se pot întrezări prin ceea ce porţi. Dacă sânii tăi sunt mari, poţi opta chiar şi pentru o bustieră.

 

Puloverele cu nasturi precum şi bluzele cu decolteu în forma de V nu îţi vor crea probleme dacă pe dedesubt vei purta un sutien ale cărui cupe să fie triunghiulare şi care să se închidă în partea din faţă. De asemenea, semicupele sunt la fel de potrivite, deoarece se potrivesc cu decolteul în formă de V sau cu cel bărcuţă, fără să dezvaluie ceea ce se află pe dedesubt.

 

Optează pentru sutienele fără bretele dacă porţi un top mai îngust în partea de sus a spatelui. De asemenea, pentru rochiile de seară, sutienele fără bretele în aceeaşi nuanţă cu cea a rochiei sunt foarte potrivite. Orice ar fi, renunţă la bretelele transparente, care nu sunt deloc o alternativă bună. Pe piaţă mai există şi sutienele din silicon, care au diferite culori, în general toate în nuanţele pielii, şi care se lipesc de obicei cu adeziv. Sunt nemaipomenite atunci când porţi materiale precum mătasea sau taftaua. Aşadar, dacă vrei să te simţi bine în hainele pe care le porţi, alege sutienul potrivit astfel încât să nu-ţi faci niciodată griji dacă îl vei expune mai mult decât trebuie.

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
09:51
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou