Tendinţe 2013: Rochia cu imprimeu tablă de şah, preferata vedetelor

Mirela Ene, 25 ianuarie 2013, Ora 21:46

  • print
  • |
tendinte-2013-rochia-cu-imprimeu-tabla-de-sah-preferata-vedetelor-29073-1.jpg

Vedetele dau tonul în modă! Ce mai purtăm sezonul acesta? Rochii cu croi minimalist şi imprimeu tablă de şah! Jessica Alba şi Kristen Dunst ne arată cum!

Kirsten Dunst poartă o rochie maxi, cu croi minimalist, mâneci midi şi decolteu în U. Imprimeul tablă de şah în alb vanilat şi maro capuccino este în vogă, iar actriţa a ales să accesorizeze creaţia cu pantofi cu vârf ascuţit în acelaşi ton de maro şi clutch alb.

Jessica Alba a optat pentru acelaşi print, doar că în varianta clasică, de alb şi negru. Dacă observaţi, croiul este tot minimalist, mânecile midi, pentru că un asemenea imprimeu nu suportă modele complicate de design. Rochia s-ar transforma într-un fiasco!

Jessica a combinat rochia cu pantofi cu vârf ascuţit negri şi clutch în acelaşi registru cromatic. Rujul roşi vibrant a fost pata de culoare atât de necesară!

sursa: Unica.ro

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
23:41
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou