Tendințe în hairstyle. Vezi ce nunațe se poartă în 2014!

Mirela Ene, 21 decembrie 2013, Ora 15:58

  • print
  • |
tendinte-in-hairstyle-vezi-ce-nunate-se-poarta-in-2014-1.jpg

Anul acesta s-a purtat foarte mult stilul ombré, dar în 2014 tendințele în hairstyle sunt mult mai curajoase. Nu se mai merge pe jumătăţi de măsură, ci pe nuanțe îndrăzneţe care fac trendul.

Hairstiliştii de la un cunoscut salon din Statele Unite deja şi-au dat verdictul pentru trendul de anul viitor. Se va purta blondul cât mai deschis la culoare, chiar platinat. Părul va fi colorat într-o singură nuanţă, nu ombre sau şuviţat, iar trendul deja a început să prindă contur: prima oară a fost pe podium, apoi la celebrităţi şi în curând va fi prezentat şi în revistele de modă de pretutindeni.

Ce nu se mai poartă în 2014

Dacă anul acesta s-au purtat vârfurile colorate, albastre, roz, roşii şi aşa mai departe, anul viitor acestea nu ar mai trebui văzute decât la adolescente, în niciun caz la femei adulte. Nu se va mai purta nici ombre-ul agresiv, vârfurile blonde clar definite de restul părului închis la culoare, ci trecerea între nuanţe trebuie să fie foarte lină.

 

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
08:30
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou