Trendul dictat de vedete în materie de modă

Alberto Cristian, 30 mai 2013, Ora 22:36

  • print
  • |
trendul-dictat-de-vedete-in-materie-de-moda-1.jpg

Ne-am întors cu forţe prospete şi pe alocuri răutăcioase la adresa starurilor dâmboviţene.

Cel mai recent eveniment monden a fost găzduit de revista "Viva!" cu o petrecere aniversară. Care mai de care a fost fotografiat în faţa celebrului panou.

Alexandra Ungureanu ca de fiecare dată ne-a surprins plăcut cu o rochie neagră lungă, uşor avangardistă semnată de un designer român, ştiind clar că frumoasa cântăreaţă este o fană a designului românesc.

Energică, Andreea Bălan nu a surprins deloc camerele foto-reporterilor adoptând o rochie clasică stilului ei: scurtă şi înfoiată ca a unei balerine, de data asta având un imprimeu cu trandafiri roz. Părul lăsat liber peste umeri, puţin cam scurt şi prea rebel pentru acest eveniment, dar totuşi o prezenţă tonică, pentru care îi dăm un plus frumoasei blonde.

Adela Popescu a purtat o ţinută care nu îi scotea în evidenţă foarte mult corpul, o rochie prea scurtă şi prea mult drapată pentru talentata actriţă, accesorii puţin cam în afara filmului din care făcea parte rochia, un amalgam de elemente aşezate haotic. Doar junele Radu Vâlcan îi anima blondei fruntea care îi era destul de întinsă, fiind evidenţiată de coafura de balerinăLaughing.

Stilista bărbaţilor celebri şi bogăţii ai româniei, Adina Buzatu, a fost o apariţie foarte interesantă. O bască gavroche asociată cu o fustă împaietată tip sirenain, în două culori şi un plic fuchsia de mare excepţie. Sperăm că data viitoare acea bască va fi combinată mai inspirat.

Frumosul cuplu Alexandru Ciucu - Alina Sorescu, au fost eleganţi, frumoşi, însă puţin cam prea cuminte Alina Sorescu. În decursul anilor am remarcat-o ca fiind o prezenţă discretă. Frumoasei prezentatoare Amalia Enache se pare că îi place atât de mult să fie pe covorul roşu, încât apare la mai toate evenimentele de gen, fiind îmbrăcată exemplar, ca şi de această dată. Ştirista poartă o rochie pastel, o coafură lejer strânsă într-un coc, fără prea multe accesorii.

O altă Amalia, de data aceasta Năstase, ne explică şi de această dată non-verbal că eleganţa este ca la ea acasă, poartă o rochie de un alb imaculat, foarte simplă, fără un decolteu care să explodeze. Tot în alb de data aceasta nu imaculat este şi Andreea Ibacka. Cu o rochie lungă tip roman, care este accesorizată cu un plic clasic roşu, aici putea să aibă mai mult curaj şi să găsească ceva mai spectaculos.

Un adevărat spectacol a făcut Andreea Marin prin ţinuta ei lejeră şi foarte colorată. Coborâtă tocmai de pe podium, ţinuta Andreei Raicu a fost una plină de paiete verzi. O apariţie deosebită, dar slab accesorizată.

Cele două doamne Şucu au făcut o prezenţă frumoasă prin eleganţă şi tinereţe. O prezenţă cu adevărat strălucitoare a fost cea a Giuliei Nahmany, un pic prea exagerată cu acea imitaţie de piele aurie, total nepotrivită pentru culoarea pielii ei. Poate data viitoare îşi va consulta stilistul şi îi va arăta calea cea bună. Frumoasă ca de obicei, Laura Cosoi a avut o prezenţă destul de sălbatică dar foarte sexy, părul foarte lung şi rebel lăsat peste umeri, acesta acoperea din când în când nurii blondei care erau îmbrăcaţi cu o rochie foarte mulată aurie.

Cea care a surprins plăcut pe unii şi mai puţin plăcut pe alţi ce se aşteptau să vadă ceva mai multă piele descoperită, este Simona Pătuleasa care a îmbrăcat o rochie foarte amplă şi lungă de un galben-verzui.

Una peste alta, totul frumos colorat, dacă aşezi în linie toate domnele acestea nu spui că au fost toate la acelaşi eveniment, pentru că nu au respectat un dress code.

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
22:15
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou