A dormit cu un crocodil de 140 de kg sub pat

Cristian Blănuţă, 18 septembrie 2013, Ora 11:51

  • print
  • |
a-dormit-cu-un-crocodil-de-140-de-kg-sub-pat-34258-1.jpg

Un turist a dormit toată noaptea cu un monstru sub pat. Dimineață, când s-a trezit, a aflat că la 35 de centimetri sub el a dormit un crocodil de 140 de kilograme. Totul s-a întâmplat într-un hotel din Zimbabwe.

Omul s-a trezit dimineaţă şi a coborât liniştit să-şi ia micul dejun. L-au alertat strigătele de groază ale femeii de serviciu, înspăimântată la culme când a descoperit monstrul. Atunci, bărbatul şi-a dat seama că petrecuse o noapte cu un crocodil imens la doar 35 de centimetri de el.

A avut însă noroc, pentru că aligatorul, obosit, a stat liniştit. Potrivit autorităţilor, crocodilul a venit de la un râu din apropiere, a găsit uşa deschisă şi s-a aşezat tocmai sub pat, unde era cald.

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
22:10
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou