A vrut să creeze o nouă rasă, din cadavre de câini și pisici

Cristian Blănuţă, 1 noiembrie 2013, Ora 07:36

  • print
  • |
a-vrut-sa-creeze-o-noua-rasa-din-cadavre-de-caini-i-pisici-35440-1.jpg

O cercetătoare nebună din Varşovia, Polonia, a încercat să creeze o nouă rasă încrucişând cadavrele a aproape 100 de câini şi de pisici.

Aproape 100 de cadavre disecate de câini şi de pisici au fost găsite în frigiderele din casa femeii. Poliţia a făcut percheziţii după ce vecinii s-au plâns de mirosurile şi de zgomotele din locuinţă.

Ofiţerii pentru protecţia animalelor, care au găsit şi 72 de pisici grav bolnave, au spus că au găsit în casă condiții "dezgustătoare", fiind excremente de animale în fiecare cameră.

"A devenit obsedată să creeze o nouă rasă de câini şi când a eşuat, a încercat acelaşi lucru la pisici. Au fost nişte experimente dubioase rău. Nu va mai avea voie să deţină niciodată animale. Dar până vom primi rezultatele autopsiilor făcute de veterinari, nu vom putea stabili exact ce făcea ea aici", a spus un ofiţer.

Femeia riscă până la doi ani de închisoare pentru cruzime asupra animalelor. Pisicile care au reuşit să supravieţuiască au fost duse într-un adăpost din Varşovia.

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
08:44
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou