Accident pe DN68A. Doi oameni au murit după o coliziune frontală violentă

Mălina Andrei, 14 decembrie 2014, Ora 12:08

  • print
  • |
accident-pe-dn68a-doi-oameni-au-murit-dupa-o-coliziune-frontala-violenta-44781-1.jpg

Două persoane au murit, duminică dimineaţă, după ce maşinile pe care le conduceau s-au ciocnit frontal pe DN 68A Simeria - Petroşani, traficul rutier în zona unde s-a produs accidentul, între Călan şi Haţeg, fiind blocat aproape două ore.

Accidentul a avut loc duminică dimineaţă, în jurul orei 7.30, între Călan şi Haţeg, din cauza vitezei excesive. Traficul a fost blocat aproape două ore.

Unul dintre şoferi a intrat cu maşina pe contrasens, ambele victime murind pe loc, relatează Mediafax. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

Cadavrele celor doi şoferi au fost riricate de pe şosea şi duse la Serviciul Judeţean de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
13:31
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou