Acrobată de la Cirque du Soleil, moartă după o căzătură de la 15 metri VIDEO

Cristian Blănuţă, 1 iulie 2013, Ora 10:45

  • print
  • |
acrobata-de-la-cirque-du-soleil-moarta-dupa-o-cazatura-de-la-15-metri-video-1.jpg

O artistă a Cirque du Soleil a murit sâmbătă seară după ce a căzut de la o înălţime de 15 metri în timpul unui spectacol de acrobaţie susținut în Las Vegas, conform EVZ.

Sarah Guyard-Guillot, în vârstă de 31 de ani, a murit sâmbătă, cu puţin timp înainte de miezul nopţii, la Centrul Medical Universitar din Nevada, unde fusese adusă după ce a căzut de la o înălţime de 15 metri în timpul spectacolului "KA", a precizat pentru AFP institutul medico-legal din comitatul Clark.
"Inițial, mai mulți spectatori au crezut că momentul face parte din coregrafie, dar apoi s-au auzit țipete și chiar o femeie plângând pe scenă", a povestit un martor pentru Las Vegas Sun.

Întreaga familie Cirque du Soleil este profund întristată de moartea accidentală a lui Sarah (Sassoon) Guyard, artistă a producţiei KA", a scris circul într-un comunicat difuzat ieri.

Sarah Guyard-Guillot, născută la Paris, avea doi copii. Cunoscută sub numele de Sassoon, tânăra făcea acrobații pe scenă de 20 de ani.

"Inima îmi este frântă. Suntem complet devastaţi de această veste. Sassoon era o artistă prezentă în KA încă de la iniţierea spectacolului în 2006 şi era parte integrantă a familiei extrem de legate a Cirque du Soleil. Aceasta ne reaminteşte, cu mare umilinţă şi respect, cât de extraordinar este fiecare din artiştii noştri, în fiecare seară", a declarat fondatorul circului din Quebec, Guy Laliberte.

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
09:02
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou