CADAVRELE militarilor implicați în accidentul aviatic de la Sibiu, GREU DE IDENTIFICAT

Mălina Andrei, 22 noiembrie 2014, Ora 16:56

  • print
  • |
cadavrele-militarilor-implicati-in-accidentul-aviatic-de-la-sibiu-greu-de-identificat-44471-1.jpg

Procurorul şef al Parchetului Militar Cluj, Viorel Siserman, a declarat că mai multe cadavre ale militarilor implicaţi în accidentul de elicopter din judeţul Sibiu nu pot fi identificate din cauza arsurilor, astfel că s-a dispus efectuarea de analize ADN, fiind luate probe de la rudele victimelor, informează Mediafax.

"Câteva cadavre sunt greu de identificat din cauza arsurilor şi am dispus efectuarea de analize ADN în acest sens. Se vor lua probe ADN de la rude pentru identificare. Ancheta merge înainte, am avut noroc de vreme bună astfel încât s-au efectuat cercetări ale epavei elicopterului la locul accidentului. Pentru investigaţii suplimentare, probabil, vom transporta epava la Câmpia Turzii, iar cei de acolo vor decide dacă e cazul să o ducă la Bucureşti", a spus Siserman.

Un elicopter militar de tip IAR-330 PUMA s-a prăbuşit, vineri dimineaţă, în jurul orei 10:40, în judeţul Sibiu. Din primele informaţii, elicopterul ar fi luat foc în aer. Ministrul Apărării, Mircea Duşa, a precizat, la Realitatea TV, că în elicopter se aflau 10 persoane, din care opt au decedat. Din cauza rănilor suferite, cei doi supravieţuitori vor fi aduşi la un spital din Bucureşti. O echipă formată din procurori militari şi specialişti criminalişti a ajuns la locul accidentului. Epava elicopterului este un morman de fiare şi cenuşă.

În elicopter se aflau 10 persoane. Opt oameni au decedat, a declarat, la Realitatea TV, ministrul Apărării, Mircea Duşa. Alţi doi oameni aflaţi la bord au fost răniţi, precizează un comunicat al MAPN.

 

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
16:22
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou