Condamnare la moarte în masă în Egipt

Constantin Georgescu, 29 aprilie 2014, Ora 11:09

  • print
  • |
condamnare-la-moarte-in-masa-in-egipt-39675-1.jpg

O instanţă din Cairo a recomandat pedeapsa capitală pentru aproape şapte sute de oameni, printre care şi liderul Frăţiei Musulmane, acuzaţi că au atacat o secţie de poliţie anul trecut.

Rudele celor condamnaţi au leşinat în stradă, după ce au auzit verdictul. Totodată, judecătorul a salvat aproape alte cinci sute de suflete, pe care chiar el le condamnase la moarte luna trecută, într-un caz similar. Aceştia îşi vor petrece, însă, tot restul vieţii în spatele gratiilor.

Cele două cazuri sunt cele mai recente condamnări în urma revoluţiei sângeroase de anul trecut, încheiată cu detronarea preşedintelui Mohamed Morsi. Cel puţin 2.500 de oameni au murit atunci şi alţi 16 mii au fost arestaţi .

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
15:50
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou