Copil de doi ani, aruncat de mama lui pe geam

Cristian Blănuţă, 9 iunie 2013, Ora 15:06

  • print
  • |
copil-de-doi-ani-aruncat-de-mama-lui-pe-geam-31430-1.jpg

Un copil de doar doi ani a ajuns la Spitalul Județean Bacău, după ce a căzut de la etajul al doilea al blocului unde locuia. Se pare că mama lui, care are probleme psihice, l-ar fi aruncat, potrivit RTV.

Vecinii au fost cei care au anunţat incidentul la Serviciul de urgenţă 112, după ce copilul s-a prăbuşit pe pământul din faţa blocului, informează Mediafax.

"O echipă complexă de cercetare coordonată de către procurorul criminalist s-a deplasat la faţa locului, fiind declanşate cercetări pentru stabilirea cauzelor exacte în care s-a produs incidentul. Minorul a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău, unde va rămâne internat pentru investigaţii medicale, el suferind traumatisme, dar nu grave", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, Narcisa Butnaru.
Mama copilului a fost şi ea preluată de o ambulanţă şi internată la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean din Bacău.

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
08:31
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou