Copil de doi ani, aruncat de mama lui pe geam

Cristian Blănuţă, 9 iunie 2013, Ora 15:06

  • print
  • |
copil-de-doi-ani-aruncat-de-mama-lui-pe-geam-31430-1.jpg

Un copil de doar doi ani a ajuns la Spitalul Județean Bacău, după ce a căzut de la etajul al doilea al blocului unde locuia. Se pare că mama lui, care are probleme psihice, l-ar fi aruncat, potrivit RTV.

Vecinii au fost cei care au anunţat incidentul la Serviciul de urgenţă 112, după ce copilul s-a prăbuşit pe pământul din faţa blocului, informează Mediafax.

"O echipă complexă de cercetare coordonată de către procurorul criminalist s-a deplasat la faţa locului, fiind declanşate cercetări pentru stabilirea cauzelor exacte în care s-a produs incidentul. Minorul a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău, unde va rămâne internat pentru investigaţii medicale, el suferind traumatisme, dar nu grave", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, Narcisa Butnaru.
Mama copilului a fost şi ea preluată de o ambulanţă şi internată la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean din Bacău.

 

EDITORIAL

La ce ne sunt utili pensionarii?

La ce ne sunt utili pensionarii?

  Să se înghesuie la casierie pentru a plăti facturile la cablu şi la curentul electric. Să se târască prin piaţă, de la o tarabă la alta, căutând cartofi ieftini. Să traverseze pe zebră fără să fie loviţi de vreo maşină, trăgând căruţul cu ceapă şi cartofi. Să îndure, muţi, reproşurilor copiilor pentru ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
08:53
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou