Copilul omorât de câini avea sute de mușcături pe corp

Cristian Blănuţă, 3 septembrie 2013, Ora 14:15

  • print
  • |
copilul-omorat-de-caini-avea-sute-de-mu-caturi-pe-corp-33859-1.jpg

Copilul de patru ani muşcat de câini a murit din cauza hemoragiei externe, pe corpul acestuia fiind găsite sute de plăgi. Medicul care a făcut autopsia, Abdo Salem, de la Institutul Naţional de Medicină Legală (INML), a precizat că doar pe tălpile copilului de patru ani nu au fost găsite plăgi, restul corpului fiind cu sute de muşcături de câini. Necropsia a fost făcută marţi şi a durat câteva ore.

Potrivit Mediafax, în urma necropsiei s-a constat că băieţelul de patru ani avea sute de muşcături de câini şi a murit din cauza hemoragiei externe.
Şase câini au fost ridicaţi de pe proprietatea firmei din apropierea Parcului Tei, unul dintre aceştia având urme de sânge, a declarat Răzvan Băncescu, coordonator de proiect la Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor (ASPA).


Potrivit acestuia, copilul de patru ani a fost găsit mort în apropierea unei anexe a proprietăţii, într-o zonă greu accesibilă.
Răzvan Băncescu a spus că cei şase câini ridicaţi de pe proprietatea firmei din zona Parcului Tei vor rămâne în custodia ASPA până la finalizarea anchetei, urmând să se verifice dacă sunt înregistraţi. El a precizat că până săptămâna trecută nu figura niciun câine la adresa firmei, de pe strada Tuzla.

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
21:52
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou