CRIMĂ ORIBILĂ. Și-a ucis bunica şi a rănit-o grav pe propria mamă

Dan Alexandru, 12 ianuarie 2014, Ora 17:57

  • print
  • |
crima-oribila-si-a-ucis-bunica-si-a-ranit-o-grav-pe-propria-mama-37350-1.jpg

Un tânăr de 27 de ani din Târgu Secuiesc (Covasna) şi-a înjunghiat mortal bunica şi şi-a rănit grav mama, după care a ieşit la una dintre ferestrele locuinţei aflate la etajul al patrulea al unui bloc, având un cuţit în mână şi ameninţând că se aruncă, fiind imobilizat ulterior de poliţişti.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Covasna, Nicoleta Marin, poliţiştii au fost sesizaţi, duminică, printr-un apel la 112, că în municipiul Târgu Secuiesc, o persoană a fost victima unei agresiuni fizice.

În urma cercetărilor, poliţiştii au constatat că un tânăr în vârstă de 27 de ani şi-a înjunghiat bunica, în vârstă de 80 de ani, şi mama, în vârstă de 54 de ani, incidentul având loc în locuinţă.

În urma loviturilor primite, femeia de 80 de ani a murit, iar cealaltă a fost transportată în stare gravă la Spitalul Municipal din Braşov.

"Ulterior acestor fapte, bărbatul a ieşit la una dintre ferestrele locuinţei aflate la etajul patru al unui bloc, având un cuţit în mână şi ameninţând că se aruncă. În jurul orei 13.30, după discuţii purtate cu bărbatul, poliţiştii au reuşit să-l imobilizeze şi l-au dus la sediul Poliţiei pentru continuarea cercetărilor", a spus Marin.

Cercetările în acest caz sunt continuate sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sfântu Gheorghe.

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
17:06
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou