Criminal care și-a masacrat familia în SUA, capturat la Brașov

Cristian Blănuţă, 21 noiembrie 2013, Ora 13:24

  • print
  • |
criminal-care-i-a-masacrat-familia-in-sua-capturat-la-bra-ov-36116-1.jpg

Un român care şi-a masacrat familia în Statele Unite ale Americii a fost capturat de poliţişti, la Braşov. Suspectul are dublă cetăţenie româno-americană şi riscă pedeapsa cu moartea dacă va fi găsit vinovat.

Un român suspectat că şi-a ucis soţia şi fiul în statul american Texas a fost prins în această săptămână, la Braşov. Cadavrele Emiliei Matase, în vârstă de 47 de ani, şi al lui Emanuel Matase (26 ani), fuseseră găsite într-o baltă de sânge, în locuinţa lor din Cypress de către un alt membru al familiei, Teodor (17 ani), sosit acasă de la Universitatea din Austin, însă de la domiciliu lipsea capul familiei, Camil (48 ani), potrivit rtv.net.

Acesta a devenit imediat principalul suspect, iar anchetatorii au bănuit că acesta a părăsit teritoriul SUA, întorcându-se în ţara de origine România. Presupunerile s-au dovedit a fi corecte, iar poliţiştii români l-au prins pe Camil la Braşov.  Mai mulţi ofiţeri FBI au venit în România şi colaborează cu poliţiştii şi procurorii români.


Nu se cunosc încă motivele oribilei crime, anchetatorii stabilind că Emanuel a fost împuşcat în cap de tatăl său, în timp ce Emilia, soţia lui Camil, a fost ucisă cu mai multe gloanţe.

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
22:12
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou