Cutremurător. Adolescentă ținută de părinți în cușcă

Cristian Blănuţă, 4 septembrie 2013, Ora 08:45

  • print
  • |
cutremurator-adolescenta-inuta-de-parin-i-in-cu-ca-33871-1.jpg

O adolescentă de 17 ani a fost pedepsită de cei care i-au dat viaţă exact ca în Evul Mediu. Pentru că fata avea o relaţie de care părinţii nu erau mulţumiţi, copila a ajuns într-o cuşcă. Cutremurătorul caz a avut loc în judeţul Argeş. Poliţiştii au deschis o anchetă.

Totul a ieşit la iveală când fata a fost dusă la spital de către o rudă. Îngroziţi, medicii au alertat poliţia şi asistenţa socială de la Direcţia pentru Protecţia Copilului Argeş, informează România TV.

Fata a povestit că a fost ţinută în cuşcă de părinţi ei, care au surprins-o vorbind la telefon cu iubitul. Pentru că nu erau de acord cu această relaţie, au recurs la o măsură extremă: au bătut-o şi au închis-o în cuşcă. După un timp, însă, fata a reuşit să scape şi să ceară ajutorul unor rude. Ea a fost transportată de urgenţă la spital, unde a rămas internată câteva zile.

Părinţii sunt cercetaţi acum de poliţie pentru fapta lor. Fata fost reintegrată în familie cu ajutorul asistenţilor sociali.

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
13:17
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou