Doi soți au aflat că sunt divorțați de 18 ani!

Cristian Blănuţă, 4 iunie 2013, Ora 18:54

  • print
  • |
doi-so-i-au-aflat-ca-sunt-divor-a-i-de-18-ani-31274-1.jpg

Doi soţi din Motru au cerut Parchetului să facă anchetă după ce au constatat că în registrele AJOFM Gorj figurează ca divorţaţi şi că pe numele femeii a fost deschis un dosar de şomaj, deşi nu a fost niciodată şomeră, cazul având legătură cu sinuciderea unui fost şef din AJOFM, suspectat de fals, relatează RTV.

Elena şi Benone Suceu au declarat, marţi, că niciunul dintre ei nu a intentat acţiune de divorţ, bărbatul aflând despre această situaţie în momentul în care a mers la Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj, pentru a plăti contribuţia la şomaj, atât pentru el cât şi pentru soţia lui.
Angajaţii AJOFM Gorj i-au spus că în registre apare că a divorţat şi i-au arătat "o hârtie de la Judecătoria Motru în acest sens".
"Mi-a spus de la ghişeu că nu pot să aflu ce întrebasem pentru că doamna, adică nevastă-mea, a divorţat de mine. Nu mi-a venit să cred, dar mi-au arătat o hârtie de la Judecătoria Motru în acest sens. Era de prin anul 1995, dar la Motru Judecătoria nu există decât din 1998. În plus, la domiciliu era trecut apartamentul meu actual, deşi la vremea respectivă noi stăteam în cu totul altă parte a oraşului", a afirmat bărbatul.
Cei doi soţi au o frizerie în Motru.
Bărbatul a precizat că a depus plângere la Parchetul Judecătoriei Motru în urma situaţiei cu care s-a confruntat la AJOFM Gorj, dar şi după ce soţia sa a primit acasă o înştiinţare de la o bancă, prin care i se cerea să îşi facă un card nou unde să îi fie virat ajutorul de şomaj din fiecare lună.
"Soţia mea nu a fost niciodată şomeră, iar acum ne-au trimis să reînnoim cardul în care i s-au virat banii de la şomaj. Le-am spus şi la AJOFM Gorj că noi nu am luat niciun ban, am cerut chiar la bancă blocarea imediată a cardului. Am mers la Parchet şi am depus plângere, iar procurorii ne-au spus că e un fals ordinar pentru că judecătorul al cărui nume e trecut pe actul acesta lucra la Târgu Jiu în 1995, când se presupune că noi am fi divorţat", a spus Benone Suceu, potrivit Mediafax.
Elena Suceu a menţionat că nu i-a venit să creadă când soţul său a sunat-o să o întrebe dacă a intentat acţiune de divorţ.
"Soţul meu are probleme de sănătate destul de grave şi nu mi se pare deloc normal ceea ce s-a întâmplat. M-a sunat să mă întrebe dacă eu am intentat acţiune de divorţ şi dacă vreau să mă despart de el. Am râs prima dată, dar când mi-a spus că există un act oficial în acest sens nu am ştiut ce să mai cred. Noi am sărbătorit anul trecut 25 de ani de căsătorie, suntem fericiţi împreună, nu am ştiut nimic de toată treaba aceasta", a declarat femeia.

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
08:47
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou