Fiica lui Giovani Becali, sărut pătimaș cu o femeie

Cristian Blănuţă, 10 iunie 2013, Ora 12:10

  • print
  • |
fiica-lui-giovani-becali-sarut-patima-cu-o-femeie-31475-1.jpg

Giovani Becali a rămas mască, probabil, atunci când a văzut fotografiile publicate de WOWbiz.ro, în care fiica lui, Andreea, se sărută când cu un bărbat, când cu o femeie. S-a întâmplat într-un club din Capitală.

Unchiul Gigi are de executat trei ani de pușcărie, iar tatăl Giovani riscă și el același lucru în dosarul transferurilor, numai că pedeapsa poate fi mult mai grea. Cu toate acestea, Andreea, fiica lui Giovani Becali, se distrează prin cluburile din Capitală.

Mai mult decât atât, Andreea a făcut show într-o seară, când, după câteva păhărele, s-a aruncat în brațele unui băiat, pe care l-a sărutat cu foc.

Șocul a venit câteva minute mai târziu, când fata majoră a lui Giovani a luat în brațe o prietenă, pe care a sărutat-o la fel de pasional.

Paparazzii de la WOWbiz au fost pe fază și au imortalizat scenele fierbinți.

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
09:38
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou