Filmul tragediei feroviare cu 77 de morți VIDEO

Cristian Blănuţă, 25 iulie 2013, Ora 14:30

  • print
  • |
filmul-tragediei-feroviare-cu-77-de-mor-i-video-32742-1.jpg

Aproape 80 de persoane au murit şi peste 100 au fost rănite în accidentul feroviar produs miercuri seară în Spania, în regiunea Galicia, după ce o garnitură a deraiat. Mai multe vagoane au sărit de pe şine într-un viraj şi s-au izbit de un parapet care mărgineşte calea ferată

O cameră de supraveghere a surprins teribilul accident feroviar produs miercuri seară în Spania, în urma căruia 77 de persoane au murit şi peste 100 au fost rănite.
În imagini se vede cum trenul circulă cu viteză foarte mare, iar vagonul din spatele locomotivei sare de pe şine şi se izbelte de parapet, urmat de alte vagoane.

Presa spaniolă a scris, joi, că viteza excesivă pare să fi fost cauza accidentului de tren produs miercuri, la Santiago de Compostela, în urma căruia cel puţin 77 de persoane şi-au pierdut viaţa, iar imaginile par să confirme această ipoteză. Cauzele exacte ale tragediei vor putea fi stabilite după găsirea cutiei negre a garniturii, care înregistrează toate vocile şi vitezele din timpul cursei.

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
13:22
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou