Francez condamnat la un an de ÎNCHISOARE CU EXECUTARE pentru că a maltratat o PISICĂ

Mirela Ene, 4 februarie 2014, Ora 16:34

  • print
  • |
francez-condamnat-la-un-an-de-inchisoare-cu-executare-pentru-ca-a-maltratat-o-pisica-37999-1.jpg

Un francez a fost condamnat la un an de închisoare cu executare, după ce a fost filmat în timp ce chinuia o pisică. În plus, magistraţii i-au interzis acestuia să mai deţină vreodată un animal.

Potrivit procurorilor, bărbatul a acţionat cu o perversitate deosebită şi un sadism care au stârnit dezgust în lumea întreagă.

Pisica în vârstă de cinci luni este vizibil traumatizată, a suferit fractură la piciorul din faţă şi va fi operată zilele următoare. Agresorul mai fusese condamnat în trecut pentru fapte de violenţă.

Mai multe asociaţii de apărare a animalelor au depus plângere împotriva lui, printre care şi fundaţia 'Brigitte Bardot', iar aproape 200 de persoane, multe cu câini, s-au adunat luni în faţa tribunalului.

Motanul Oscar, de cinci luni, a supravieţuit tratamentului nemilos, a fost îngrijit de un veterinar şi redat familiei care îl pierduse.

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
16:46
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou