Gafă monumentală: Morga a trimis familiei alt cadavru

Cristian Blănuţă, 15 iunie 2013, Ora 09:33

  • print
  • |
gafa-monumentala-morga-a-trimis-familiei-alt-cadavru-31662-1.jpg

Gafă la morga din Buzău, unde cadavrele celor două fete moarte în accidentul de joi au fost încurcate. Când au deschis sicriul acasă, rudele uneia dintre fete au constatat că au primit de la morgă cadavrul celeilalte. Cele două adolescente de 17 ani şi-au pierdut viaţa joi într-un grav accident rutier, informează RTV.

"Când am ajuns acasă şi am ridicat capacul, nu-i fata. Păi eu îngropam copilul altcuiva. Mama celeilalte fete o îngropa pe a mea şi eu pe ei, ce făceam. Rămâi fără cuvinte în asemenea cazuri. Deci să mergi cu un copil, să-l plângi tot drumul, să stea în faţa ta să ştii că este", a povestit mama tinerei decedate.

Poliţia a fost sesizată cu privire la acest incident. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului după care au anunţat reprezentaţii Serviciului Judeţean de Medicină Legală din Buzău pentru a ridica acel cadavru.
Angajaţii de la morgă au luat înapoi sicriul cu cadavrul celeilalte fete. În cursul zilei de sâmbătă, familiile vor merge din nou la morgă pentru a ridica turpurile neînsufleţite.
Cele două tinere au murit joi, într-un accident. Maşina în care se aflau s-a izbit violent de o dubă în localitatea Căldărăşti.

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
23:04
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou