Și-a violat sora de 10 ani ca-n filmele pentru adulți

Cristian Blănuţă, 27 noiembrie 2013, Ora 09:02

  • print
  • |
i-a-violat-sora-de-10-ani-ca-n-filmele-pentru-adul-i-36286-1.jpg

Un băiat de 12 ani, din Marea Britanie, şi-a abuzat sexual sora mai mică, de 10 ani, pentru că a vrut să pună în practică scene de sex văzute în filmele pentru adulţi de pe Internet.

Băiatul în vârstă de 12 ani, al cărui nume nu a fost dezvăluit, avea un coleg de clasă împreună cu care căuta şi viziona filme pentru adulţi pe Internet chiar la şcoală. Apoi mergea acasă şi punea în practică scenele pe care le vedea în acele filme chiar cu sora lui mai mică, pe care a abuzat-o sexual timp de aproximativ un an, scrie Daily Mail.
Aceste abuzuri se petreceau în dormitorul pe care cei doi copii îl împărţeau şi, mai mult, chiar dacă unul dintre membrii familiei se afla acasă, potrivit rtv.net.

Despre abuzurile băiatului faţă de sora lui s-a aflat când copila a povestit unei rude apropiate că fratele ei mai mare o "atinge". Un alt membru al familiei a stat de vorbă cu băiatul, iar el a recunoscut că avea "porniri" pe care nu şi le putea controla, deşi ştia că ceea ce face este ceva rău, mai scrie tabloidul britanic.

Băiatul a compărut în faţa unui judecător din Newport. El şi-a recunoscut faptele şi a primit un ordin de reabilitare executoriu pe o perioadă de 3 ani. De asemenea, judecătorul a ordonat înscrierea băiatului în registrul delincvenţilor sexuali, pe o perioadă de 2 ani şi 6 luni.

Şcoala la care învaţă băiatul este la rândul ei anchetată de inspectorii şcolari, care încearcă să afle în ce împrejurări elevii acestei şcoli au acces la filme porno pe computerele instituţiei de învăţământ.

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
11:59
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou