Imagini terifiante! Alexandra Stan, bătută cu bestialitate de propriul manager

Anca Bratu, 17 iunie 2013, Ora 14:26

  • print
  • |
imagini-terifiante-alexandra-stan-batuta-cu-bestialitate-de-propriul-manager-31721-1.jpg

"Accidentul a fost o invenţie! Managerul meu m-a bătut până m-a băgat în spital"

Ieri, managerul Alexandrei Stan a anunţat pe pagina ei de Facebook că artista a fost victima unui accident rutier. Însă lucrurile par să fi stat cu totul altfel. Potrivit Cancan, tânăra cântăreaţă a dezminţit ştirea, scoţând la iveală cruntul adevăr.

La scurt timp după ce fanii au fost informaţi că artista este în stare gravă, în urma unui accident rutier, artista a făcut primele declaraţii.

"Totul este o minciună, nu am avut niciun accident de maşina. Este o invenţie a managerului meu, cel care m-a bătut până m-a băgat în spital. Vreau să ştie toată lumea că îndur tratamente oribile din partea lui de un an de zile, şi nu mai pot! Accidentul a fost doar un pretext ca să justifice lipsa mea de la concerte!", a declarat artista, pentru Cancan.

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
10:21
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou