Ipoteză șoc! Pastorul și-a omorât copilul, apoi s-a sinucis

Cristian Blănuţă, 20 august 2013, Ora 18:48

  • print
  • |
ipoteza-oc-pastorul-i-a-omorat-copilul-apoi-s-a-sinucis-1.jpg

Ipoteză terifiantă în cazul asasinării pastorului din Bistriţa şi a fiului său, de nouă ani. Surse din anchetă susţin că este posibil ca bărbatul să-şi fi ucis băiatul, după care s-a sinucis. Asta deoarece autopsia ar fi stabilit că tatăl nu avea nicio fractură.

Potrivit România TV, probele analizate de anchetatori nu au condus către niciun suspect. În acest caz, potrivit unor surse din cadrul anchetatorilor, ar putea fi vorba despre o crimă urmată de o sinucidere.

Anchetatorii iau în considerare ipoteza conform căreia pastorul şi-a ucis copilul, apoi s-a sinucis. Faptul că pastorul era în viaţă atunici când autoturismul a fost incendiat şi nu prezenta urme de autoapărare pe corp, în timp ce fiul său avea multiple leziuni, întăresc suspiciunile poliţiştilor.


Cadavrele celor doi au fost găsite după ce un bărbat a anunţat autorităţile din Satu Mare, prin 112, că pe un teren agricol din apropierea localităţii Aciua, comuna Pomi, se află un autoturism Volkswagen Transporter alb, înmatriculat în Bistriţa-Năsăud, al cărui interior avea urme de incendiere.


În maşină au fost găsite cadavrele unui bărbat de 39 de ani şi fiului acestuia, în vârstă de nouă ani. Dispariţia celor doi fusese anunţată de către soţia bărbatului la Poliţia Bistriţa, ei fiind daţi apoi în urmărire generală.

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
12:52
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou