Lăsat să moară din cauza religiei!

Cristian Blănuţă, 12 mai 2013, Ora 10:34

  • print
  • |
lasat-sa-moara-din-cauza-religiei-30688-1.gif

Caz ieșit din comun la Iași: un bebeluș de doar cinci luni are nevoie urgent de operație, pentru a fi salvat, însă părinții se opun, din cauza religiei lor.

Băiețelul suferă de o malformaţie cardiacă severă, iar fără o intervenție chirurgicală pe cord nu are nicio șansă de a supraviețui. Copilul a fost programat pentru o intervenţie chirurgicală pentru data de 26 mai, la o clinică din Germania, iar familia nu ar trebui să suporte niciun fel de costuri.

Părinții refuză însă ca pruncul lor să fie operat, pentru că nu le permite religia, ambii fiind penticostali. În perioada în care micuţul a fost internat la Spitalul Sfânta Maria, din Iaşi, medicii au făcut tot posibilul ca bebeluşul să beneficieze de operaţia care ar putea să-i salveze viaţa.
În ciuda discuţiilor pe care medicii le-au avut cu părinţii, aceştia nu au putut fi convinşi să accepte intervenţia chirurgicală.

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
12:11
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou