LOVITURĂ GREA pentru McDonald's! HEROINĂ în meniurile Happy Meal

Şerban N. Ioan, 30 ianuarie 2014, Ora 12:59

  • print
  • |
lovitura-grea-pentru-mcdonald-s-heroina-in-meniurile-happy-meal-37888-1.jpg

Un angajat al unui restaurant McDonald's din Pittsburgh, SUA, a fost trimis în judecată miercuri, fiind acuzat că vindea heroină în meniurile Happy Meal unor clienți care foloseau codul „Aș vrea să comand o jucărie".

Bărbatul a fost arestat după ce un informator le-a pus polițiștilor că un angajat vinde droguri la un restaurant McDonald's în zona de est a orașului, transmite bigstory.ap.com.

Cei care voiau să cumpere heroină erau instruiți să comande la McDrive și să spună „Aș vrea să comand o jucărie", au precizat polițiștii. Ulterior, aceștia plăteau la casierie și primeau o cutie de Happy Meal care conținea heroină.

Pentru a-l prinde pe traficant, polițiștii au organizat un flagrant cu agenți sub acoperire, arestându-l pe Shania Dennis, în vârstă de 26 de ani. Autoritățile au spus că au găsit 10 pungi cu heroină într-un Happy Meal și au recuperat alte 50 de la suspect.

Un alt angajat al McDonald's a fost arestat în această lună pentru că a vândut heroină într-un restaurant în apropiere de Murrysville.

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
16:43
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou