MESAJ ȘOCANT. Mircea Solcanu dorește moartea unui copil nevinovat

Anca Bratu, 29 ianuarie 2014, Ora 11:04

  • print
  • |
mesaj-socant-mircea-solcanu-doreste-moartea-unui-copil-nevinovat-37855-1.jpg

Mircea Solcanu s-a arătat revoltat de familia lui Ionuţ, copilul sfâşiat de maidanezi anul trecut. Prezentatorul emisiunii "Poveştiri de noapte" îi acuză pe aceştia că se folosesc de drama copilului lor pentru a apărea în presă şi a face astfel rost de bani.

Vedeta tv a postat pe o reţea de socializare un mesaj de-a dreptul cutremurător. Vedeta Acasă TV consideră că părinţii copilului sfâşiat de maidanezi în luna septembrie a anului trecut se folosesc de dramă pentru a face rost de bani de la presă.

"Familia Anghel! S-a inventat munca. Dacă nu vă place munca, duceți-vă copilul să-l mănânce alți câini , se pare că din asta trăiți. Ce sumă ați încasat în urma participării la emisiuni TV, acelea care se desfășurau când copilul vostru era pe catafalc? Ați terminat banii, copilul e mâncat, dar nu-i nimic, mai aveți unul. Când se termină banii mai inventați că vă mușcă niște câini. Dar știți că sunteți penibili. Numai pe voi și pe familia voastră îi mușcă? Ori sunteți javre și câinii simt asta, ori ați terminat banii și vreți alții. Nu o să primiți, duceți celălalt copil să fie mușcat și cine știe, dacă Bianca e ocupată poate o să primiți.

Sper însă că Bunul Dumnezeu să vă ia și celălalt copil, nu sunteți demni să creșteți copii, pentru ca mai apoi să-i învățați să fie cruzi cu animalele. Ce educație oferiți copilului când voi doi scelerați vă ocupați viața cu raportarea paginilor de pe Facebook care aparțin iubitorilor de animale?!?

Același timp să-l folosiți mai des în educația copilului care a rămas . Ce semănați aia o sa culegeți! Cum v-ați imaginat că lasă Dumnezeu așa înger să-i otrăviți sufletul cu ura voastră ?!? Nu l-a lăsat, dar atenție o să-l ia și pe celălalt și nu trebuie să-l mănânce vreun cățel, există și cancer și leucemie și tetrapareză.

Spor la bani și la copii! Iar durerea e în suflet nu la cimitir sau la televizor... dar nu vedeți că nu o cumpără nimeni?!?

PS Alo, serviciile pe care le plătim scump, deși nu avem dușmani, ce strategie de manipulare a opiniei publice, proastă :-))))", este mesajul tulburător postat de Mircea Solcanu pe o reţea de socializare.

După câteva ore, Mircea Solcanu a şters postarea de pe pagina personală de Facebook.

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
05:39
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou