O tânără de 19 ani susține că a fost violată în noaptea de Revelion

Dan Alexandru, 8 ianuarie 2014, Ora 22:47

  • print
  • |
o-tanara-de-19-ani-sustine-ca-a-fost-violata-in-noaptea-de-revelion-37225-1.jpg

Acuzații de viol la Topraisar. O tânără de 19 ani susține că a fost violată în noaptea de Revelion. Atunci ar fi plecat la o petrecere, cu un tânăr din localitate pe care îl cunoștea. Acesta a venit să o ia de acasă cu mașina, împreună cu un prieten.

El a urcat la volan, iar fata în spate, împreună cu amicul acestuia pe care nu îl mai văzuse până atunci. La scurt timp după ce au plecat, bărbatul aflat pe bancheta din spate ar fi lovit-o și obligat-o să întrețină relații sexuale, în timp ce șoferul continua să conducă.

A doua zi, tânăra a făcut plângere la poliție. Astăzi, cei doi tineri, în vârstă de 25 și 26 de ani, au fost găsiți și duși la audieri. Ei nu recunosc acuzațiile aduse.

Nu este primul caz de la Constanţa O elevă de 15 ani, de la un liceu din Constanța, a fost filmată în timp ce întreținea relații sexuale cu șase colegi.

Fapta s-ar fi petrecut în luna octombrie, după Balul Bobocilor, într-o cameră închiriată. Nu a trecut mult timp până când povestea să facă înconjurul orașului. Postările pe internet la adresa ei sunt inimaginabile și nu pot fi reproduse.

Părinții minorei însă vor să se facă dreptate. Ei au făcut o plângere penală pentru viol și perversiuni sexuale.

Roxana este elevă la un liceu de prestigiu din Constanţa şi mama ei este un avocat cunoscut. Fata de 15 ani a ajuns în ultimele zile vedetă pe Internet, după ce mai multe poze şi filme din timpul unui presupus viol au fost făcute publice. Cazul a fost preluat de către Parchetul Judecătoriei Constanţa.

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
15:58
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou