O vedetă rock a angajat asasin să-i omoare soția

Cristian Blănuţă, 8 mai 2013, Ora 16:11

  • print
  • |
o-vedeta-rock-a-angajat-asasin-sa-i-omoare-so-ia-30637-1.gif

Oamenii legii din Oceanside, localitate în apropiere de San Diego, au aflat despre planul diabolic al solistului de la trupa heavy metal As I Lay Dying, care a vrut să plătească un asasin pentru a-i ucide soția. Un polițist sub acoperire i s-a prezentat lui Tim Lambesis ca fiind criminalul, iar artistul a fost arestat.

"Informaţia ne-a parvenit săptămâna trecută. Am acţionat foarte repede pe baza ei. Credem că am reuşit să prevenim o mare tragedie", a precizat Jan Caldwell, purtător de cuvânt al poliţiei americane.

Caldwell a spus că ancheta, aflată încă în desfăşurare, îl împiedică să facă publice alte detalii despre felul în care Tim Lambesis dorea ca soţia lui să fie ucisă. El nu a dorit să vorbească nici despre felul în care poliţia a intrat în posesia informaţiilor despre această tentativă de crimă.
Soţia rockerului, Meggan, a depus actele prin care solicita divorţul de Tim Lambesis în septembrie 2012.

 

EDITORIAL

La ce ne sunt utili pensionarii?

La ce ne sunt utili pensionarii?

  Să se înghesuie la casierie pentru a plăti facturile la cablu şi la curentul electric. Să se târască prin piaţă, de la o tarabă la alta, căutând cartofi ieftini. Să traverseze pe zebră fără să fie loviţi de vreo maşină, trăgând căruţul cu ceapă şi cartofi. Să îndure, muţi, reproşurilor copiilor pentru ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
12:08
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou