Șoc în cazul femeii decapitate și ciopârțite

Cristian Blănuţă, 27 mai 2013, Ora 10:46

  • print
  • |
oc-in-cazul-femeii-decapitate-i-ciopar-ite-31016-1.jpg

Noi detalii şocante ies la iveală în cazul femeii decapitate din judeţul Dâmboviţa. Corpul victimei tranşate ar fi fost aruncat de pe un pod din Căteasca, judeţul Argeş. Este ipoteza anchetatorilor, care au găsit acolo mai multe pete de sânge. La acest caz lucrează o echipă de investigaţii de la Bucureşti, aceeaşi care a făcut cercetări şi în cazul Elodia, potrivit România TV.

Cadavrul a fost descoperit, sâmbătă, în râul Argeş, în localitatea dâmboviţeană Petreşti. Descoperirea a fost făcută de un cioban care se afla cu turma în zonă şi care a sunat la 112.
Mai mulţi ofiţeri criminalişti ai IGPR au fost trimişi în Dâmboviţa pentru acest caz. Capul şi membrele femeii au fost căutate cu barca în râul Argeş.
Anchetatorii au bănuit că trupul femeii a fost adus de râu, aşa că au căutat în amonte, pe albie. Cercetările i-au adus până în localitatea Căteasca, din judeţul Argeş. Potrivit RTV, pe un pod au descoperit mai multe urme de sânge.
Audierile au fost extinse la Topoloveni, acolo unde femeia lucra la o brutărie.
Duminică s-a aflat că victima are 36 de ani şi a dispărut de vineri seară, când a plecat de la serviciu spre casă, cu o maşină de ocazie. Deocamdată nu s-a descoperit nici această maşină. Femeia trăia cu un concubin, dar acesta a anunţat poliţia de dispariţia ei doar după ce a fost descoperit cadavrul.
La audieri, bărbatul a spus că bănuia că femeia s-ar fi întors la fostul ei soţ.

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
17:22
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou