Șocant. Femeia care plânge cu lacrimi de sânge!

Cristian Blănuţă, 27 iunie 2013, Ora 10:41

  • print
  • |
ocant-femeia-care-plange-cu-lacrimi-de-sange-32020-1.jpg

Doctorii din Chile au fost şocaţi când o tânără de 20 de ani s-a prezentat la un control medical având o condiţie ciudată. Astfel, femeia plânge cu lacrimi de sânge în fiecare zi. Din nefericire, nimeni nu ştie care este motivul, iar ea nu are bani pentru a efectua o serie de teste performante, dezvăluie RTV.

Yaritza Oliva era o tânără normală din Purranque, Chile, până la începutul lunii iunie, când a descoperit cu stupoare că plânge cu lacrimi de sânge, potrivit The Sun.

De atunci, fără motiv, femeia de 20 de ani lăcrimează un lichid roşu de mai multe ori pe zi. Cu toate că a vizitat un medic, acesta nu a descoperit nicio infecţie şi a trimis-o acasă, recomandându-i doar nişte picături împotriva durerii, care, după cum spune Olivia, este indescriptibilă.

În prezent, părinţii şi prietenii încercă să strângă bani pentru a o trimite la un expert în oftamoloigie, care ar putea să determine cauza bizarei condiţii. Tatăl ei, Jose, de profesie tâmplar, a cerut ajutorul unui ziar local.

"Vă rog să duceţi mână la inimă, să realizaţi situaţia noastră şi să îmi ajutaţi fiica", a spus el, speriat de ceea ce i se îmtâmplă femeii.

Din testele iniţiale, pare să fie vorba de o boală rară numită haemolacria, care face oamenii să plângă cu sânge. Cu toate acestea, în lumea medicală sunt cunoscute doar trei astfel de cazuri, care par să fie doar simptomele unei boli mai serioase sau a unei tumori. De asemenea, doctorii spun că există şi posibilitatea unui nivel ridicat de hormoni în femeile fertile.

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
08:27
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou