Șocant. O femeie a fost decapitată cu un cuțit

Cristian Blănuţă, 22 noiembrie 2013, Ora 09:39

  • print
  • |
ocant-o-femeie-a-fost-decapitata-cu-un-cu-it-36134-1.jpg

Un film şocant, apărut acum câteva luni, a făcut înconjurul internetului, însă nu oricine a putut să îl vadă până la capăt. Astfel, o femeie din Mexic este decapitată, uterior capul ei fiind ridicat în aer drept trofeu. Inedit este faptul că există două poveşti cu privire la aceste imagini, existând de asemenea şi posibilitatea ca el să fie un fals.

Prima poveste vorbeşte despre un bărbat gelos care şi-a omorât soţia după ce a descoperit că aceasta l-a înşelat. Cu toate acestea, istorisirea respectivă nu oferă prea multe detalii, motiv pentru care mulţi nu au crezut-o, potrivit Live Leak.

În acelaşi timp, după o cercetare atentă a imaginilor, s-a descoperit că bărbatul spune câteva cuvinte înainte de comiterea crimei, declarând: "Asta se întâmplă tutor turnătorilor, din partea Los Zetas", vorbind despre unul dintre cele mai violente şi mai cunoscute carteluri de droguri din Mexic.

Şocant este faptul că poliţia din Mexic nu a pornit o anchetă şi nimeni nu a recunoscut-o pe femeie, cu toate că faţa ei este clară. În acelaşi timp, se pare că "Los Zetas" este formată din mai multe comandouri de elită ale armatei mexicane care au dezertat şi au ales să se alăture unui cunoscut cartel de droguri, Cartelul din Golf. Cu toate acestea, în februarie 2010 ei au renunţat la acest angajator şi au format propria lor organizaţie criminală.

Filmul cu decapitarea pare să fie doar o metodă a acestora de a-şi dovedi cruzimea. În acelaşi timp, există şi posibilitatea ca imaginile să fie trucate.

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
08:38
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou