Șocant! Un italian și-a scos soția "la produs" pentru 50 de euro. Avea nevoie de bani pentru facturi

Diana Ionescu, 15 decembrie 2022, Ora 16:09

  • print
  • |
ocant-un-italian-i-a-scos-sotia-la-produs-pentru-50-de-euro-avea-nevoie-de-bani-pentru-facturi-47154-1.jpg

O româncă în vârstă de 30 de ani, căsătorită cu un italian din Civita Castellana, provincia Viterbo din Lazio, a fost obligată de soț să se prostitueze pe motiv că nu avea bani să-și plătească facturile, scrie gandul.ro.

Femeia, originară din România, și-a denunțat soțul în vârstă de 60 de ani, un comerciant de fructe și legume, în primăvara anului 2019 pentru că acesta o obliga să se culce cu prietenii și clienții săi pentru suma de 50 de euro. În faţa judecătorilor, românca susţine că soţul său cheltuia bani pe jocuri de noroc şi droguri uşoare.

La finalizarea anchetei, Tribunalul din Viterbo a decis să-l supună pe italian măsurii de arest preventiv, inițial la închisoare, apoi la domiciliu.

Unul dintre bărbaţi a declarat iniţial în faţa poliţiştilor că italianul i-ar fi spus: „Soția mea e o femeie frumoasă, du-te cu ea dacă vrei". Ulterior, acesta nu a mai recunoscut că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu românca.

„Mergeam să cumpăr verdețuri de la el, din piața din Civita, dar nu m-am dus niciodată cu soția lui. Știu că avea probleme economice pentru că într-o zi a venit cu o factură la firma mea și m-a întrebat dacă pot să-i dau bani pentru că nu reușea să o plătească. Îmi propusese un troc: să-mi plătească cu fructe și legume. Odată m-am dus la el acasă pentru a lua cicoare, dar apoi insistențele lui au devenit stresante. Așa că la un moment dat am decis să rup orice legătură cu el. Mi s-a spus că nu e de încredere", a susţinut omul, potrivit Corriere di Viterbo. 

Un alt client a recunoscut la audieri că a plătit pentru două partide de amor. „M-am culcat cu această fată de două ori, plătind în total 100 de euro".

Sora italianului şi-a apărat fratele şi a susţinut că nu şi-ar fi obligat niciodată soţia să se vândă pentru bani. „Am cunoscut-o pe soția lui înainte ca ei să se căsătorească și din acel moment am început să ne vedem circa de trei ori pe săptămână. Fratele meu nu a avut vreodată comportament agresiv față de ea, nu a constrâns-o să se prostitueze și nu consumă substanțe narcotice, nici în trecut nu a consumat. După ce a ieșit din închisoare, ei au început să trăiască în concubinaj din nou și chiar și astăzi trăiesc sub același acoperiș".

Procesul se va relua la sfârșitul lunii septembrie anul viitor, mai precizează sursa citată.

 

 

 

 

EDITORIAL

Omorul ca soluție! Partidul Social Democrat se pregătește pentru alegerile locale?

Omorul ca soluție! Partidul Social Democrat se pregătește pentru alegerile locale?

Partidul Social Democrat se pregătește pentru alegerile locale? Omorul ca soluție!   Nu sunt mulți cei care cunosc unde se află pe harta României Comuna Căscioarele, in Judetul Calarasi, localitate de dimensiuni mici, cu aproximativ 1500 de locuitori și practic cu nimic semnificativ pe teritoriul ei, datorită faptului că î ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
07:58
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou