Șocant! Un italian și-a scos soția "la produs" pentru 50 de euro. Avea nevoie de bani pentru facturi

Diana Ionescu, 15 decembrie 2022, Ora 16:09

  • print
  • |
ocant-un-italian-i-a-scos-sotia-la-produs-pentru-50-de-euro-avea-nevoie-de-bani-pentru-facturi-47154-1.jpg

O româncă în vârstă de 30 de ani, căsătorită cu un italian din Civita Castellana, provincia Viterbo din Lazio, a fost obligată de soț să se prostitueze pe motiv că nu avea bani să-și plătească facturile, scrie gandul.ro.

Femeia, originară din România, și-a denunțat soțul în vârstă de 60 de ani, un comerciant de fructe și legume, în primăvara anului 2019 pentru că acesta o obliga să se culce cu prietenii și clienții săi pentru suma de 50 de euro. În faţa judecătorilor, românca susţine că soţul său cheltuia bani pe jocuri de noroc şi droguri uşoare.

La finalizarea anchetei, Tribunalul din Viterbo a decis să-l supună pe italian măsurii de arest preventiv, inițial la închisoare, apoi la domiciliu.

Unul dintre bărbaţi a declarat iniţial în faţa poliţiştilor că italianul i-ar fi spus: „Soția mea e o femeie frumoasă, du-te cu ea dacă vrei". Ulterior, acesta nu a mai recunoscut că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu românca.

„Mergeam să cumpăr verdețuri de la el, din piața din Civita, dar nu m-am dus niciodată cu soția lui. Știu că avea probleme economice pentru că într-o zi a venit cu o factură la firma mea și m-a întrebat dacă pot să-i dau bani pentru că nu reușea să o plătească. Îmi propusese un troc: să-mi plătească cu fructe și legume. Odată m-am dus la el acasă pentru a lua cicoare, dar apoi insistențele lui au devenit stresante. Așa că la un moment dat am decis să rup orice legătură cu el. Mi s-a spus că nu e de încredere", a susţinut omul, potrivit Corriere di Viterbo. 

Un alt client a recunoscut la audieri că a plătit pentru două partide de amor. „M-am culcat cu această fată de două ori, plătind în total 100 de euro".

Sora italianului şi-a apărat fratele şi a susţinut că nu şi-ar fi obligat niciodată soţia să se vândă pentru bani. „Am cunoscut-o pe soția lui înainte ca ei să se căsătorească și din acel moment am început să ne vedem circa de trei ori pe săptămână. Fratele meu nu a avut vreodată comportament agresiv față de ea, nu a constrâns-o să se prostitueze și nu consumă substanțe narcotice, nici în trecut nu a consumat. După ce a ieșit din închisoare, ei au început să trăiască în concubinaj din nou și chiar și astăzi trăiesc sub același acoperiș".

Procesul se va relua la sfârșitul lunii septembrie anul viitor, mai precizează sursa citată.

 

 

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
06:00
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou