Soluția unui preot: Maidanezii să fie dați ca hrană la urși

Cristian Blănuţă, 11 septembrie 2013, Ora 09:23

  • print
  • |
solu-ia-unui-preot-maidanezii-sa-fie-da-i-ca-hrana-la-ur-i-34076-1.jpg

Sandi Mehedinţu, fost paroh la Biserica Colţea, a făcut marţi seara o declaraţie şocantă. Acesta a precizat că cea mai bună soluţie pentru a scăpa de maidanezi este să-i dăm la urşi. Preotul spune că aşa nu se mai cheltuie bani pentru eutanasiere şi cine e mai tare supravieţuieşte.

"Pe toate străzile sunt tot felul de câini. Sunt şi câini bolnavi, sunt şi câini bătrâni care nu mai au mult de trăit. De ce să cheltuiască nişte bani cu eutanasierea lor câtă vreme urşii coboară din munte să se hrănească în cartierele oamenilor. Astăzi mi-a venit ideea asta. În natură este o luptă continuă şi rezistă cel care are forţă. M-am bucurat că astăzi majoritatea a votat pro, că nu au fost împotrivă ca să scăpăm de aceşti câini. Atât s-au înmulţit, cum să-i împuţinăm? Îi lăsăm în pădure acolo... ", a spus preotul la România TV, suţinând că acelaşi lucru se întâmplă şi în junglă.

"Animalele sunt ca-n junglă. Este bătălie pe ele, care este mai tare rezistă, rămâne. Ştiu că nu sunt bine văzut de persoanele care se declară iubitoare de animale, dar mai mult se declară decât să practice aşa ceva. Ţipau pentru câini să nu fie eutanasiaţi", a mai spus Mehedinţu.
Soarta maidanezilor a fost decisă marţi de Parlament, cu o majoritate covârşitoare. Câinele prins în plasa hingherului şi neadoptat în 14 zile lucrătoare poate fi ucis.

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
21:58
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou