Ţara în care e interzisă celebrarea Anului Nou

Ştefan Diaconu, 31 decembrie 2013, Ora 08:34

  • print
  • |
tara-in-care-e-interzisa-celebrarea-anului-nou-36969-1.jpg

În Arabia Saudită a fost interzisă celebrarea Anului Nou. Clericii au emis un decret care interzice sărbătorirea Revelionului. Mai mult decât atât, poliţia religioasă i-a avertizat pe florari şi pe vânzători să nu vândă nimic ce ar putea fi legat de sărbătorirea Anului Nou.

Spre exemplu, florarii nu au voie să vândă trandafiri roşi şi roz, iar achiziţionarea jucăriilor de pluş este şi ea interzisă.

Comisia pentru Promovarea Virtuţii şi Prevenirea Viciului, cunoscută sub numele de „poliţia religioasă", este formată din patru mii de bărbaţi care patrulează prin centrele comerciale şi alte locuri publice pentru a se asigura că magazinele se închid de cinci ori pe zi în timpul rugăciunilor, că femeile nu conduc maşini sau că bărbatul care le însoţeşte le este rudă.

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
16:12
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou