Ștreangul din podul casei lui Dolănescu ascunde o poveste cutremurătoare

Cristian Blănuţă, 3 septembrie 2013, Ora 22:48

  • print
  • |
treangul-din-podul-casei-lui-dolanescu-ascunde-o-poveste-cutremuratoare-33867-1.jpg

La mai bine de patru ani de la moartea lui Ion Dolănescu, misterioasa lui casă arată la fel ca în ultimele clipe de viaţă ale artistului. Casa este plină de amintiri care îl răscolesc şi acum pe fiul interpretului, Ionuţ Dolănescu.

Dormitorul lui Ion Dolănescu este prăfuit şi dezordonat, exact aşa cum l-a lăsat interpretul. "Nu am vrut să mişc nimic în dormitor. Totul este aşa cum a lăsat tata. (...) Eu cred şi simt că spiritul tatălui meu este peste tot în această casă şi în fiecare obiect rămas de la el", a spus Ionuţ Dolănescu, potrivit ziarulring.ro.

Însă podul casei ascunde un secret cutremurător: o sfoară ca pentru spânzurătoare stă atârnată de grindă. "Aici a încercat Dragoş (Dragoş Dolănescu, fratele lui Ionuţ Dolănescu  - n.r.) să se sinucidă. A mai încercat şi în foişor, când şi-a băgat un cuţit în burtă", a povestit Ionuţ Dolănescu.

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
09:26
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou