Update: Ucigașul a leșinat când își tranșa victima. S-a trezit și a continuat s-o taie

Cristian Blănuţă, 4 iunie 2013, Ora 21:19

  • print
  • |
uciga-ul-a-le-inat-cand-i-i-tran-a-victima-s-a-trezit-i-a-continuat-s-o-taie-1.jpg Update

UPDATE 08:17 Marți, în timpul reconstituirii evenimentelor care au dus la violarea, uciderea și apoi tranșarea femeii aruncate apoi în râul Argeș, criminalul a dezvăluit că i s-a făcut rău, la un moment dat.

Mai mult, el a leșinat în timp ce tăia victima în baie. S-a trezit după câteva minute și a continuat să o ciopîrțească.

 

Bărbatul acuzat că a violat-o, ucis-o şi tranşat-o pe femeia al cărei cadavru a fost găsit, fără cap şi membre, în râul Argeş, a descris în amănunt, la reconstituire, ce a făcut din momentul în care a luat victima la ocazie şi până când a aruncat fragmentele de cadavru, relatează RTV.

Florin Mînzăraru, care şi-a recunoscut faptele, a fost dus, marţi, pentru reconstituire, la apartamentul său din Topoloveni şi la podul de la Căteasca, unde a fost aruncat trupul victimei.
Însoţit de o echipă de anchetatori condusă de procurorul Marius Iacob, suspectul Florin Mînzăraru a indicat, mai întâi, la reconstituire, locul în care victima, care făcea autostopul, s-a urcat în maşina sa.


Ulterior, bărbatul a fost dus la apartamentul său din oraşul Topoloveni, unde le-a spus anchetatorilor cum s-a petrecut crima. Astfel, el a povestit că a omorât-o pe femeie în maşină, apoi a dus-o în cada din baia apartamentului, unde a secţionat cadavrul. Acesta a mai spus că a violat-o pe femeie în autoturism, fără să precizeze dacă infracţiunea a avut loc înainte sau după ce a ucis victima.
Mînzăraru a fost dus apoi la podul de la Căteasca, unde le-a arătat oamenilor legii cum a aruncat cadavrul femeii în râul Argeş.
După reconstituire, bărbatul a fost transportat la Bucureşti, unde se află în arest.


Procurorul de caz Marius Iacob a declarat că ancheta în acest caz va dura aproximativ două luni.
"A descris în mod detaliat ce a făcut de când a luat victima la ocazie până în momentul în care a aruncat fragmentele de cadavru. În acest moment, nu au apărut elemente noi, pot să vă spun că estimăm cam la două luni de zile durata acestei anchete. Aşteptăm rezultatul expertizelor ADN şi al celorlalte expertize pe care le-am dispus", a declarat Marius Iacob, procuror şef la Secţia de Urmărire Penală şi Criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.
Potrivit procurorului, în cursul săptămânii viitoare, bărbatul va fi dus la Spitalul Penitenciar Jilava pentru efectuarea unei expertize medico-legale psihiatrice.


"Se coroborează aspectele pe care le-a relatat cu probele pe care noi le-am administrat. Regretă faptele", a declarat Marius Iacob.
La rândul său, şeful Direcţiei de Investigaţii Criminale din IGPR, chestorul Viorel Vasile, a declarat că Mânzăraru are momente când îşi dă seama că ceea ce a făcut este în neregulă şi în final ajunge să colaboreze.


"Are momente când îi pare rău, dar şi momente când gena infractorului persistă. Are multe fapte, poate unele neprobate, nedovedite, şi nu numai în România, ci şi în străinătate. E adevărat că până la un anumit punct faptele comise acum sunt identice cu cele din dosarul de viol în care a fost eliberat condiţionat, dar până la un anumit punct", a declarat şeful Direcţiei de Investigaţii Criminale din IGPR, chestorul Viorel Vasile.
Cadavrul victimei, fără cap, mâini şi picioare, a fost găsit de un cioban, în 25 mai, în râul Argeş, în localitatea dâmboviţeană Petreşti, satul Ioneşti. Femeia, Iuliana Neblea, în vârstă de 36 de ani, era divorţată, lucra la o fabrică de pâine din Topoloveni şi făcea zilnic naveta din localitatea Valea Mare din Dâmboviţa, unde locuia împreună cu concubinul ei.

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
12:03
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou